Om oss

Afactor grundades då vi såg att det fanns ett stort behov av våra erfarenheter och kompetenser i näringslivet likväl som i offentlig verksamhet. Syftet med Afactor är att skapa en organisation som tillhandahåller den bästa kompetensen att trygga säkerheten för våra kunder. Vi tror på att arbeta i team, där varje individ bidrar med sin unika expertis för att uppnå det bästa resultatet. 

Vår värdegrund bygger på att skapa en miljö där våra medarbetare trivs och gör skillnad. Vi ser varje individ som en viktig del av det starka laget Afactor, där vi tillsammans strävar efter att ta hänsyn till olika perspektiv för att kunna erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna. Med empati och förståelse för både varandra och våra kunder, är vi här för att bidra med vår hjälp och kunskap för att gemensamt växa och utvecklas.
Ingen kan allt, men tillsammans kan vi uppnå fantastiska resultat.

Anna Schneider

COO/Grundare
Anna var tidigare poliskommissarie och chef för den operativa enheten vid Ekobrottsmyndigheten i Stockholm. Anna representerade myndigheten i det Regionala samverkansrådet, en gemensam satsning mot grov organiserad brottslighet. Anna har även arbetat vid Säkerhetspolisen, både på kontraterrorenheten samt som gruppchef på Inhämtningsavdelningen. Hennes breda erfarenhet inkluderar även tjänstgöring som utryckningspolis och bedrägeriutredare vid Polismyndigheten.

Maria Öström

CEO/Grundare
Tidigare var Maria poliskommissarie på Säkerhetspolisen, där hon senast var sektionschef på kontraterrorenheten. I denna roll hade hon övergripande ansvar för bedömning av prioriterade terrorhot mot Sverige, inklusive centrala stadsledningen. Innan dess var Maria under flera år sektionschef på Inhämtningsavdelningen med ansvar för bland annat HUMINT. Hon har  under alla år aktivt deltagit i metod- och verksamhetsutveckling.
Search